Si el rival de la cinquena jornada de la Liga Día ja és complicat per si mateix, haver-lo de combatre amb una plantilla llastada per les condicions físiques que presenten bona part de les jugadores del Cadí les darreres hores, encara ho fa més difícil.

El conjunt de la Seu rep avui al vespre (20.45 hores) un Spar Citylift Girona que encara no sap què és perdre en competició oficial. Ni a la lliga domèstica ni a Europa. El tècnic local, Bernat Canut, no sabrà fins a poca estona abans de l'enfrontament amb quines components de l'equip podrà comptar. Per tant, poder arribar al dar-rer quart del partit amb opcions de victòria serà tot un repte.

El Cadí es va despertar dijous amb la notícia que pràcticament mitja plantilla presentava quadres de febre o febrícula. La davallada de temperatures s'ha notat els darrers dies a la Seu i el Palau Municipal d'Esports no presenta sempre les condicions que hauria de regir perquè un equip esportiu professional -que és al capdavall el que és el Cadí- pugui treballar de manera correcta. Fet i fet, fins aquest matí de dissabte Canut no tindrà informació prou fidedigna sobre l'estat de les jugadores. D'aquí que la prudència imperi.

El matx poc tindrà a veure amb el de la final de la Lliga Catalana que les urgellenques van començar molt bé i van acabar rendides a la superioritat gironina (89-63). «Sens dubte, el Girona ja està més rodat que fa un mes, però també nosaltres», remarca Canut, que hi afegeix que «veurem de qui disposem per plantar cara i per arribar a l'últim quart amb opcions».