El Cadí es va refer a tots els imprevistos patits durant la setmana i, en un partidàs, va acabar trencant la imbatibilitat del Girona en aquest inici de temporada. Les de la Seu van fer un matx molt complert, amb molta intensitat i treball. Andrea Vilaró es va encarregar de contagiar la força a les seves companyes, i Merritt Hempe -una de les que havia estat bona part de la setmana enfebrada-, Shereesha Richards i Mehryn Kraker van posar-hi molts bàsquets en moments crucials. Fins a 14 punts de marge va arribar a tenir el conjunt urgellenc (62-48), tot i que les gironines van treure forces de flaquesa d'allà on no n'hi havia per vendre la pell molt cara.

Les urgellenques van fer un partit molt seriós. Des dels compassos inicials es veia com de concentrades i ficades en el matx estaven les locals. I pràcticament sempre van manar, tot i les dificultats que plantejava la brasilera Nadia Colhado sota els cèrcols. El primer quart va ser molt equilibrat. Amb constants canvis d'alternatives. L'encert de Shay Murphy al segon quart, amb tres triples gairebé consecutius (26-31), va obligar Bernat Canut a parar el partit. Un parcial de 10 a 1 va fer tornar a passar el Cadí al davant i ja sempre més mantindria, poc o molt, marges al seu favor. Malgrat que Hempe, Vilaró o Kraker tibaven del carro, el joc sempre va ser coral. I quan calia apareixien Yurena Díaz o Irati Etxarri.

L'inici de la segona part va estar marcat per un intercanvi de triples. Però, a partir de llavors, el Girona va començar a perdre pistonada. Hampton sentiria una punxada al genoll esquerre i ja no tornaria a jugar. Si les rotacions d'Eric Surís ja eren prou curtes, a partir d'aleshores ho serien més. I el Cadí no va deixar de treballar. Sols un últim sobreesforç de Colhado, Palau i Buch va fer posar nervioses unes urgellenques que van celebrar molt el triomf.