La gimnasta de Fonollosa Andrea Carmona es va imposar amb claredat aquest cap de setmana a la Gymnova Cup, una competició internacional d'artística femenina celebrada a la ciutat belga de Keerbergen amb catorze equips de dotze països diferents. Darrere seu es va classificar una altra component del Gimnàs Egiba, Carla Font, amb un concurs molt regular. En categoria júnior, Lorena Medina va quedar fora de les posicions de podi després d'unes errades en les paral·leles i la barra i va acabar quarta. En la mateixa categoria júnior, Mar Palliso va ser novena i Aina Solà, vintena.

Laia Font va dominar la categoria young en els tres primers aparells però dues caigudes a les paral·les la van portar a la tercera plaça final. En la classificació per equips, l'Egiba va aconseguir la segona posició, darrere de les amfitriones del De Gympies Keerbergen i superant l'ADS Juventus Nova d'Itàlia.

En les finals per aparells, amb les millors vuit gimnastes en cadascun d'ells (dues sèniors, dues youngs i quatre júniors), sort desigual per a les representants del Gimnàs Egiba. Andrea Carmona es va haver de retirar després de la final de salt per unes molèsties al maluc; en aquest mateix aparell, Mar Palliso va obtenir la segona plaça. En paral·leles, Carla Font va superar el seu registre de classificació i va ser cinquena. A la barra d'equilibris, Laia Font , malgrat la seva joventut, va aconseguir la tercera plaça. Lorena Medina es va penjar l'or en terra.