El Joanenc no va poder marxar amb bones sensacions després de la seva fluixa visita al camp de la Sabadellenca. L'equip entrenat per Marc Viladrich va ser incapaç de trobar el ritme durant els noranta minuts i va topar amb un conjunt local ben col·locat defensivament i que va aprofitar un excel·lent contraatac a falta de dos minuts per al final per marcar el gol de la victòria i deixar els tres punts a casa. Els groguets van fer una posada en escena molt pobra. El conjunt local, ben replegat al seu camp, es mostrava molt còmode damunt del terreny de joc. Els bagencs van ser incapaços de trobar cap forat en l'arsenal defensiu dels sabadellencs. Tot i això, el conjunt de Sant Joan de Vilatorrada va gaudir d'una clara ocasió de gol, però el pal va impedir que el Joanenc inaugurés el marcador.

A la represa la dinàmica no va canviar. La Sabadellenca, amb una forta i sòlida defensa, no tenia problemes per defensar un conjunt groc amb poques idees. Faltant dos minuts per al final, els visitants van gaudir d'una falta per intentar marcar, però en el mateix rebot els locals van trenar un excel·lent contraatac culminat per Nicolàs per fer l'1-0. El Joanenc, sense capacitat de reacció i amb pocs temps, no va poder fer-hi res.