La platja de Scheveningen, a La Haya (Països Baixos), va acollir l'última prova del World Enduro Super Series (WESS), la Xarxa Bull Knock Out. Una cita decisiva per al títol on el pilot surienc Josep Garcia va ser setzè en una jornada dominada pel pilot anglès de KTM Nathan Watson, dues vegades subcampió d'aquesta cita holandesa. El podi el van completar Glenn Coldenhoff (KTM) i Jacky Martens (Husqvarna), segon i tercer respectivament. A Billy Bolt (Husqvarna) li va valer una dotzena posició per proclamar-se campió del WESS.

La vuitena prova del calendari del World Enduro Super Series va ser realment dura. Una cursa molt tècnica on el corredor de Súria va haver d'enfrontar-se a un dels traçats més exigents que combina motocròs, enduro, ral i hard enduro. La Xarxa Bull Knock Out, de només un dia de competició, va reunir un total de 1.000 pilots tot i que després de la classificació matinal només 750 van passar a una prova final d'exigent conducció i obstacles en sorra, entre ells Josep Garcia, dinovè.

El de Súria, després de protagonitzar una excel·lent sortida, va poder contactar amb els pilots del davant. No obstant això, 30 minuts després de l'inici de la decisiva prova final del Wess, el de KTM va patir molèsties a l'espatlla esquerra, que s'havia lesionat feia una setmana en una caiguda. Tot i les adversitats que representa córrer minvat físicament en un traçat ràpid i tècnic, el surienc va aconseguir completar un total de 21 voltes, de 4,5 quilòmetres de recorregut. En la classificació general, i després de la victòria de Watson, Josep Garcia va veure com l'anglès li arrabassava la tercera plaça a la general del WESS que havia ocupat el de Súria fins a la penúltima cita. Garcia finalitza la seva primera participació al World Enduro Super Series amb una meritòria quarta posició.

Segons Josep Garcia: «Arribava a aquesta cursa, una disciplina totalment nova per a mi, una mica tocat i no al 100% físicament per una caiguda que vaig patir la setmana passada i on em vaig lesionar un tendó de l'espatlla. He tingut una bona sortida però el no estar bé físicament m'ha passat factura: ni he rodat còmode, ni he estat fort damunt la moto. Ha estat una cursa difícil, però estic content perquè l'he pogut acabar i he aconseguit la quarta plaça del campionat. Ara toca visitar el metge per veure com està la meva espatlla i el meu genoll, i potser m'hauré d'operar. Però... l'any que ve, més i millor!»