Primera victòria de la temporada del CG Puigcerdà davant de la seva afició (8-3). Un triomf treballat i materialitzat en l'inici del tercer període amb un gol ràpid només començar que va posar diferència de dos gols i va minar la moral del FC Barcelona.

La primera part va ser trepidant amb 7 gols en total (4-3) i remuntada del FC Barcelona dels dos gols inicials de l'equip local (Muñoz i Tuohimaa). Novament els ceretans s'avançaven mitjançant Rivero, però a la jugada següent el Barça aconseguia empatar de nou. Al final del període, el CG Puigcerdà aconseguia posar-se davant en el marcador gràcies a una superioritat doble, obra del capità Bastien Tona.

En el segon període la intensitat es va mantenir però ni els gols ni les ocasions van fluir de forma igual (0-0). El tercer període va ser clau en la victòria local ja que, només començar, un greu error de la defensa barcelonina l'aprofitava Nacho Granell per avançar de dos gols el seu equip. Tuohimaa, Tona i Rivero van aprofitar que el rival va abaixar els braços per arrodonir el parcial (4-0). Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà continua segon amb 12 punts.