El pilot manresà Ander Mirambell tornarà a ser la referència catalana en skeleton per 12a temporada consecutiva. Un curs que Mirambell l'enceta amb un nou staff tècnic, format per experimentats tècnics com la italiana Marina Riva, expilot de la selecció italiana, i el seu marit, Scott McBride, exentrenador de l'equip canadenc que va guanyar l'or a Whistler 2010. També l'acompanyarà el seu germà Toni Mirambell, així com el seu habitual preparador físic, Bernat Buscà.

Juntament amb ells, Ander Mirambell s'ha fixat entre cella i cella el Mundial de Whistler, i és per això que el manresà encarava amb ganes el primer test de la temporada, disputat la setmana passada. El pilot bagenc va completar les dues proves de la primera Copa Amèrica de l'any dins del Top-10, amb una setena i una novena posició, no sense dificultats.

El pròxim destí de Mirambell serà als Estats Units, on disputarà la Copa Amèrica de Park City el19 i 20 de novembre. «Tornaré a enfocar la cursa i els entrenaments com un test, ja que és un traçat d'alta velocitat», comentava.