El jugador brasiler Neymar Júnior s'ha lesionat aquest dimarts als sis minuts del partit amistós que enfronta a la seva selecció amb el Camerun a la localitat gal·lesa de Denbigh, encara que el metge de la selecció va descartar "una lesió greu".

L'estrella del París Saint-Germain, que estava travessant una molt bona ratxa de joc, va haver de ser substituït als vuit minuts per Richarlison d'Andrade, jugador de l'Everton, després que es lesionés en copejar a la pilota en un xut des de fora de l' àrea.

Corria el minut 6 quan l'ex del Barcelona va disparar amb la cama dreta i tot seguit es va posar la mà a l'engonal. L'àrbitre es va acostar a comprovar el seu estat físic i Neymar va demanar ràpidament l'entrada de les assistències sanitàries.

L'internacional brasiler va marxar del terreny de joc amb evidents gestos de dolor i es va quedar a la banqueta lamentant durant uns minuts. Tot seguit va enfilar el túnel de vestidors acompanyat del cos mèdic de la selecció 'verdeamarelha'.

No obstant això, el metge de la selecció brasilera, Rodrigo Lasmar, va explicar que, si bé es necessitava una prova per confirmar el diagnòstic exacte, no creia que la lesió a l'adductor de Neymar ho mantingués allunyat dels terrenys de joc per molt temps.

"Va sortir queixant-se de dolor. Va sentir una molèstia, es necessitarà una mica més de temps per avaluar-la i realitzar un escaneig, però en principi no és una lesió greu", ha assenyalat Lasmar.

Per la seva part, l'internacional francès Kylian Mbappé ha estat substituït als 36 minuts de l'amistós que mesura a la seva selecció, la vigent campiona del món, davant l'Uruguai, en patir una mala caiguda que li va fer doldre del seu braç dret.

L'atacant del París Saint-Germain va demanar el canvi res més caure a la gespa i va ser reemplaçat pel seu company Florian Thauvin, de l'Grenoble. És el segon contratemps per al seu equip aquest mateix dimarts després que Neymar tot just durés 8 minuts amb el camp en el Brasil-Camerun.

El PSG s'enfronta al Liverpool la setmana que ve a la Lliga de Campions, un partit clau per a les aspiracions dels parisencs, que ocupen la tercera posició a falta de dues jornades per al final de la fase de grups.