El Club Bàsquet Vilatorrada es va endur una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Club Natació Sabadell, al qual es va imposar per quatre punts de diferència (83-79) en un matx entre dos equips que ocupen la zona mitjana de la taula classificatòria del grup 2 de Primera Catalana.

En el primer quart els jugadors visitants van ser els clars dominadors, però la seva superioritat només es va traduir en tres punts de marge al final del mateix (17-20). En el segon període, els homes de Sant Joan de Vilatorrada van entrar de ple en el partit i van clavar un contundent parcial de 30-12 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quinze punts d'avantatge (47-32).

A la segona meitat, la tendència va ser pràcticament la mateixa, i els bagencs, liderats per un Tejero que es va enfilar fins als 32 punts, van continuar eixamplant unes diferències que van vorejar els vint punts al sisè minut del tercer quart. Els sabadellencs no es van rendir en cap moment i van retallar les distàncies fins al 69-61 al final del tercer quart. En els dar-rers deu minuts, els visitants ho van intentar amb insistència, però els santjoanencs es van mostrar sòlids i es van endur la quarta victòria de la temporada. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada visitarà el terreny de joc de l'Escolapis Sarrià barceloní, el proper dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda.