La selecció espanyola femenina d'handbol va aconseguir una sòlida victòria davant de Croàcia (25-18) per saldar sense sorpreses i amb convicció l'estrena en l'europeu que es disputa a França. L'equip de Carlos Viver va aconseguir el lideratge del seu grup, ja que, en l'altre enfrontament, Holanda només va aconseguir gua-nyar Hongria per tres gols (25-28).

El combinat estatal no va acusar el debut i va aconseguir els primers avantatges amb les anotacions de Nerea Pena, autora de cinc gols en aquesta fase i de set en total. Entre els seus gols i els de Jennifer Gutiérrez, a part de les aturades de Mercedes Castellanos, el resultat en el descans era de 15-4.

A la segona part, Espanya va canviar de portera i les croates van anar posant fi a la seva sequera. A més, les pèrdues de pilota en els darrers atacs espanyols van propiciar que el resultat final no fos tan escandalós. Espanya tornarà a jugar demà, contra Holanda.