El partit que havia de jugar avui el Joanenc i el Juan XIII ha estat ajornat fins el dia 5 de gener, qusan ja estaran enllestides des obres de substitució de la gespa artificial del camp municiapl de Sant Joan de Vilatoirrada. Aquest enfrontament correspon a la penúltima jornada (16a) de la Segona Catalana en el seu grup 4.

Avui si que tenen programats els seus enfrontaments els altres dos equips de casa nostra en aquest grup, el líder Berga i el Sallent. Tant un equip com l'altra tenen sortides complicades. Els berguedans seran al camp sempre complicat de Les Franqueses (17 h), encara que el conjunt vallesà està fent una primera tanda de partits amb resultats molts irregulars. Els sallentins jugaran a casa del Vic Riuprimer (17.30 h) ; els osonencs porten una ratxa de vuit partits sense perdre amb sis triomfs i dos empats. L'equip que entrena Jesús Pelfort necessita els punta sper no envolicar la seva classificació a la part baixa.

Al grup 3, el Martorell posarà a prova el seu lideratge a casa de la Joventut Ribetana (demà, 12.30 h); San Mauro juga avui a Begues (18 h). I al grup 5, tant el Solsona com l'Organyà juguen demà com a locals, davant el Cervera (16 h) i el Juneda (11.30 h), respectivament.