Ja diuen que les boires es produeixen en un context anticiclònic com el que tenim aquests dies a Catalunya. En especial solen aparèixer a Ponent. Així, ahir, al municipal de Mollerussa va aparèixer aquesta inclemència meteorològica fins al punt d'haver-se de suspendre el partit que estaven jugant el conjunt local, líder del grup 2 de Primera Catalana, i el Manresa, situat en segona posició abans d'iniciar-se l'enfrontament.

El duel es va iniciar amb llum de dia i sense cap problema de visibilitat, però a mesura que s'anava fent fosc, i ja abans d'acabar el primer temps, la boira va anar baixant; al descans, el col·legiat Aguilar Prat va decidir la suspensió, encara que la intenció dels dos equips era de continuar jugant. El resultat després dels primers 45 minuts era d'1 a 0 a favor dels lleidatans, malgrat que el Manresa, almenys ofensivament, havia fet mèrits per a un millor resultat. Cal destacar una rematada de Noah al travesser.

Segons el reglament, la continuació d'aquest partit s'hauria de disputar abans d'acabar-se la primera volta (queda un partit), però en aquest cas hi ha l'handicap que el Manresa ja té un altre enfrontament pendent, amb el Vista Alegre (dia 5 de gener). Caldrà veure a quin acord arriben els dos equips i quin marge dona la Federació Catalana de Futbol, ja que no sembla probable que es disputi entre setmana abans de tancar la primera volta el dia 13 de gener.

En la primera jugada del partit, Raya va posar a prova Pol Busquets amb una canonada dins l'àrea (15''); els locals van sortir en tromba, però a mesura que passaven els minuts, el Manresa va anar campejant el temporal i es va anar estirant. Als 9 minuts una deixa de Priego a Cuello va acabar amb un llançament d'aquest que va anar a fora a tocar del travesser. Els d'Andreu Peralta van aconseguir tenir més domini de la pilota que el rival, i al minut 18 va arribar una doble ocasió manresana amb un llançament final de Biel Rodríguez que va desviar un defensa a córner quan ja es cantava gol. I al minut 23 era el defensa Solernou qui ho provava des de fora de l'àrea amb un llançament enverinat. Però en una acció aïllada, el local Albert va aprofitar una indecisió de la defensa manresana per anotar a pler l'1 a 0 (min 33).

Amb el marcador a favor, el Mollerussa va travar el partit però el Manresa encara va disposar de la seva millor ocasió, un cop de cap de Noah al travesser des de la frontal i amb el porter superat (min 39).