Els Joves Atletes de Berga (JAB) i l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola organitzen dissabte la tercera edició de la Cursa de Reis d'aquesta població berguedana.

La cursa es disputa sobre un atractiu circuit urbà i forestal de 5 km, amb sortida a les 11h (des de les 9.30 h es farà el repartiment de dorsals). Posteriorment, es celebraran les proves infantils de 1.000 i 500 metres, segons l'edat, a les 12 h i les 12.15 h, respectivament. L'entrega de trofeus està prevista a les 12.45 h.

Les inscripcions es poden fer per Internet a www.cursareis.com o presencials a Intersport Serra-Martí de Berga, a l' Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola i a Costa Esports de Gironella, abans de demà, divendres 4 de gener. S'obsequiarà els participants amb una samarreta tècnica de màniga llarga, una bossa d'obsequis i, al finalitzar la prova, podran gaudir d'un xocolatada amb coca artesana, cortesia de l'Ajuntament de Sant Julià. Tindran premi el primers classificats de la general i les respectives categories, amb el trofeu fia-faia, la corona guanyadora i un magnífic tortell de Reis.