Del doble compromís que tenia l'equip femení del CN Minorisa a Andalusia, les jugadores manresanes van treure profit del segon partit. Després de perdre amb el Dos Hermanas per 15 a 7, l'endemà van aconseguir un meritori empat a casa del Marbella a set gols. El primer parcial va ser favorable a les d'Àngel Peirón per 1 a 3, amb gols de Peirón (2) i Bisbal. En el segon, les locals van retallar la diferència (3-4) malgrat un nou gol de Bisbal. Després del descans llarg, el Marbella va empatar a quatre però Puerta va fer el cinquè de les manresanes (4-5).

En la quarta i definitiva part, el CN Minorisa va agafar dos gols d'avantatge després d'haver marcat Bisbal (4-6), però el conjunt andalús va reaccionar i va igualar el marcador a sis gols. Bisbal va anotar el 6 a 7 però, en una jugada d'inferioritat , l'equip manresà va encaixar el definitu set a set.

Amb aquest punt, el CN Minorisa se situa penúltim amb quatre punts, un més que el cuer Horta. Dissabte, les manresanes rebran el Cuatro Caminos.