La junta de la Penya Blaugrana de Navàs, juntament amb la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Navàs, Sara Cortina, va fer entrega dels premis de la tercera edició del concurs de dibuix infantil organitzat per l'entitat barcelonista, que enguany ha fet rècord d'originals, amb un total de 150, quaranta més que l'any passat.

El tema d'aquesta edició ha estat els 40 anys de la penya, que se celebren aquesta temporada, la 2018-2019, i que, a part dels nombrosos actes i activitats que s'han fet, ha rebut la felicitació videogràfica dels consellers Toni Comín i Lluís Puig; de penyes d'arreu del món; del president del Parlament, Roger Torrent, i del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Segons Bernat Vidal, el president de la PB Navàs, encara queden per presentar els plats més forts.

Els guanyadors del concurs de dibuix van rebre un diploma, una bossa d'obsequis del Barça, entrades per anar al Camp Nou i al museu, i la publicació del seu dibuix al calendari que la penya, amb col·laboració de l'Ajuntament, edita anualment.

Els tres primers classificats en la categoria A van ser: 1a Carla Gallardo, 2a Carla Viladrich i 3a Sara Bahmad; i en categoria B: 1a Bruna Pujols, 2a Bruna Gómez i 3r Pol Guitart. El tresorer de la penya, Josep Massana, en nom de la junta, va mostrar l'agraïment a tots els participants i els va fer entrega d'un calendari.

La propera activitat de la penya serà avui, amb un autocar infantil que anirà al Camp Nou per presenciar el partit de Copa entre el Barça i el Llevant, amb l'objectiu blaugrana de remuntar.