Només al final de temporada es podrà saber si el Manresa ha guanyat un punt a La Bòbila o se n'ha deixat dos. No obstant, malgrat la diferència de punts entre un equip i un altre que hi ha a la classificació, que podia presumir un partit plàcid pels manresans, sobre el terreny de joc aquesta diferència no s'ha vist per enlloc. Alternatives en atac, arribades constants a les dues àrees, repartiment d'ocasions, un gol per cada equip... Robert va avançar els locals passada la mitja hora de joc i Noah, en estat de gràcia, augmentava el seu compte golejador amb un gol a la represa que li va servir al seu equip per sumar un punt.

Sigui com sigui, amb l'empat final a Gavà, el Manresa es manté imbatut lluny del Congost.

Després del típic tempteig inicial entre dos equips, el Manresa ha començar a guanyar metres i ha estat a un pel de canviar el signe del partit als 8 minuts. Pilotada llarga cap a Noah, guanyant l'esquena de la defensa blau-i-grana, cessió cap a Biel Rodríguez i aquest a Sergi Soler; amb tota la banqueta manresana dempeus a punt de celebrar el que semblava inevitable, ha aparegut la figura d'un Albert Sancho que ha obrat un miracle amb una esplèndida intervenció que, a més, ha rubricat amb una segona aturada després que el seu refús el rematés amb el cap Noah, a boca de gol.

Després d'uns minuts en els quals el Manresa encara ha dominat la situació, el Gavà ha començat a créixer. Sobretot per la banda esquerra del seu atac. Una bona centrada d'Adri Pérez que remataria Robert d'un tret creuat i molt ajustat a la soca del pal, ha estat el primer avís dels deixebles de José Manuel Serrano (min 14).

Arriba el primer gol

El Gavà ja li havia donat la volta al mitjó i ha jugat molts minuts duent la iniciativa davant un Manresa que, tot i mantenir a ratlla el seu rival, patia més del que és habitual en defensa. En mig del domini local s'ha produït un contracop manresà entre Noah i Biel Rodríguez; aquest ha aprofitat l'assistència del seu company per encarar tot sol la porteria d'Albert Sancho, però just entrar a l'àrea, amb tot de cara, s'ha deixat la pilota enrere. Qui no desaprofitaria la seva millor ocasió de gol seria l'equip gavanés, que ha culminat els seus millors minuts amb el que significaria l'1-0. Jugada personal de Joan Vázquez pel carril esquerra, cursa per la línia de fons i passada de la mort cap a l'arribada de Robert, que afusellava la porteria de Pol Busquets amb una gardela potent i ajustada a la soca del pal (min 33). Fins al final de la primera part, treva entre els dos equips.

El Manresa tenia més el cap posat en el descans, per reorganitzar-se, i el Gavà no tenia pressa per perdre el tresor que guardava entre les mans amb la seva avantatge davant el líder.

A la represa, el Manresa ha tornat a agafar el comandament de la situació. La medicina que li ha receptat el tècnic Andreu Peralta als seus deixebles, ha sorgit l'efecte desitjat. Sis minuts després que rodés la pilota s'ha produït una jugada que semblava un copiar i pegar del que havia significat l'1 a 0. Al minut 51, incursió de Romano pel carril esquerra de l'atac blanc-i-vermell, passada cap a Noah, a l'alçada del punt de penal, amb xut creuat i ajustat al pal del pitxitxi manresà (i del grup). Però el Manresa en volia més. La medicina de la mitja part encara mantenia els seus efectes i un parell de minuts més tard la situació ha estat a punt de donar un tomb total. Noah, pel carril del mig, cedia la pilota cap a Joel Priego i aquest encarava tot sol la porteria local; però l'arribada providencial d'Adri Pérez, ja dins l'àrea petita, ha permès aquest arrabassar-li la pilota, fent-la rebotar a les cames del migcampista blanc-i-vermell i sortint aquesta per sobre del travesser. Sens dubte, per estirar-se dels cabells!! .

Desperta el Gavà

El Gavà ha despertat del seu mal inici de la segona part i el partit s'ha començat a igualar, amb anades i vingudes d'una banda a l'altra del camp, encara que han passar molts minuts fins que arribés una ocasió amb cara i ulls. Aquesta oportunitat (min 68) s'ha vist després d'una jugada de tiralínies d'un Gavà que veuria com el porter que va defensar la seva porteria la passada temporada, Pol Busquets, deixava en no res la millor jugada blau-i-grana del partit. L'acció naixia al mig del camp i la pilota anava passant d'un peu a l'altre fins arribar a la línia de fons; des d'allà, passada de la mort cap a l'arribada d'un Joan Vázquez que veia com el porter del Manresa, amb el peu, enviava a córner una pilota que olorava la xarxa.

Adri Moreno ha tret des de la cantonada i la pilota s'estavellava a la part de sobre del travesser, sortint a fora (min 69). Ara era l'afició local qui s'estirava dels cabells!!. Un córner a la dreta de l'atac manresà, amb un refús de la defensa que cauria a peus de Solernou, al balcó de l'àrea, amb un obús que atraparia amb molt encert i seguretat el porter Albert Sancho (min 83), seria la darrera fuetada d'un partit que acabaria en un just repartiment de punts, més enllà que cada equip, tenint en compte les escasses però clares ocasions de gol desaprofitades, pot fer qualsevol hipòtesis del que hauria pogut passar si.....