L'Igualada Rigat va haver de batallar de valent però va aconseguir una victòria molt important per tal d'assetjar els equips que té immediatament a sobre en la classificació de l'OK Lliga. Tot i que el conjunt de Ferran López va iniciar perdent el partit contra el Noia, que hauria pogut fer escapar l'equip de Sant Sadurní de fins a vuit punts a la classificació, els arlequinats ho van donar tot en defensa, no van permetre que el cinquè millor atac de la competició anotés cap gol més, i van capgirar el resultat amb un gol a cada període. Ara mateix, els anoiencs s'aproximen a dos punts del rival d'ahir, el Noia, tot i que el gol average és favorable al conjunt de l'Ateneu Agrícola, que va vèncer per 6-4 a la primera volta. A més, la derrota del Caldes contra el Barça provoca que els igualadins s'aproximin a un punt dels vallesans. Ara estan esperant el Lleida-Calafell d'avui per saber si l'equip de la Terra Ferma es queda darrere dels anoiencs o bé els sobrepassa.

Ahir, el duel va ser molt tancat i el Noia es va avançar a l'equador de la primera part, amb una rematada d'Aleix Esteller que va superar Elagi Deitg. Com a mínim, l'Igualada Rigat va poder empatar abans del descans, amb una acció d'un Tety Vives que feia poc que era a la pista i que va donar tranquil·litat.

El Noia havia comès nou faltes a la primera part i, tot i que es va mantenir estona sense fer la desena, al final va caure. Sergi Pla va aprofitar l'avinentesa per transformar l'acció avantatjosa i donar una davantera al seu equip que ja no va abandonar. Els igualadins van mantenir-se sense arribar ells a la desena i ja no van deixar oportunitats al conjunt de Pere Varias, que no va poder restablir la igualtat en el marcador. El proper partit serà diumenge, una bona oportunitat a la pista del cuer, el Girona.