La seu de la Federació Espa-nyola de Futbol acollirà avui a les 13.30 hores el sorteig de les semifinals de la Copa del Rei amb un sol representant català al bombo. El Reial Madrid, el València i el Betis són els possibles rivals del Barça, que defensarà el títol aconseguit els dar-rers quatre anys. Vistos els precedents, l'equip de Solari és el més perillós de tots.

El Madrid, de fet, és l'últim equip que ha eliminat el Barça de la Copa, en la final del 2014, que va guanyar per 1-2, i també en una eliminatòria, les semifinals del 2013, en què va guanyar per 1-3 al Camp Nou després d'haver empatat a un gol al Bernabéu. En el total de les semifinals històriques el Madrid guanya per 4-2, i en les eliminatòries hi ha un empat a 6.

Pel que fa al València, les últimes quatre eliminatòries que han enfrontat els dos equips van ser en semifinals i les últimes tres han estat blaugrana. El Barça ha guanyat set de les vuit vegades que s'han vist les cares en aquesta ronda. En el total d'eliminatòries, guanyen els blaugrana per 10 a 6.

Pel que fa als enfrontaments contra el Betis, tots dos equips no s'han trobat mai a les semifinals. De les vuit eliminatòries en què han jugat els dos equips, hi ha un empat a quatre. El Betis és l'amfitrió de la final de Copa, el 25 de maig al Benito Villamarín.