El futbolista brasiler del FC Barcelona Arthur Melo estarà un mes de baixa per una lesió al bíceps femoral i es perdrà l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Olympique de Lió.

Les proves mèdiques van confirmar ahir l'abast de la lesió de la cama esquerra del migcampista, qui ara és gairebé indiscutible per a Ernesto Valverde juntament amb Busquets i Rakitic.

Arthur no només es perdrà el partit a França, sinó que tampoc no estarà disponible per a la tornada del clàssic de Copa del Rei al Santiago Bernabéu. A més a més, també es perdrà amb tota seguretat els partits de lliga contra l'Athletic Club, el Valladolid i el Sevilla.

El brasiler serà dubte per al partit contra el Reial Madrid de lliga, que es disputarà el dissabte 2 de març, però estarà disponible per a la tornada dels vuitens de Champions contra l'Olympique Lió al Camp Nou el 13 de març.

La baixa d'Arthur suposarà un punt d'inflexió tant per a Arturo Vidal com per al jugador del planter Carles Aleñá. Els dos migcampistes seran els encarregats de suplir el brasiler durant aquest mes fora dels terrenys de joc. Arthur Melo ha disputat fins ara 27 partits aquesta temporada, tres menys que Arturo Vidal, però ha jugat 300 minuts més que el xilè i ha sortit de titular en més ocasions.

Messi no s'entrena amb el grup

La lesió del brasiler no és l'única mala notícia per al conjunt blaugrana. Leo Messi continua sense entrenar-se amb el grup, tot i que des del club asseguren que és per un fet rutinari en els entrenaments posteriors a un partit. El futbolista argentí va fer tasques de recuperació en la sessió d'entrenament d'ahir de cara al partit de demà contra l'Athletic Club.

Messi ja va sortir des de la banqueta en el clàssic de Copa de dimecres passat i la intenció de Valverde és seguir dosificant el futbolista argentí per arribar en plena forma al tram decisiu de la temporada. L'estrella blaugrana segueix amb molèsties a la cama dreta per una contractura.

Per la seva part, el central francès Samuel Umtiti sí que es va tornar a entrenar amb l'equip i va poder estar una estona treballant els exercicis amb la resta del grup.