09 de febrer de 2019
09.02.2019

Les jugadores més petites de la Joviat se sentiran avui «Sèniors per un dia»

09.02.2019 | 00:38
Les jugadores del premini B viuran des de dintre el partit de les sèniors

Per segona temporada consecutiva, els responsables esportius de la Fundació Joviat organitzen avui l'activitat «Sènior per un dia», dirigida a les jugadores més petites de l'entitat, les del premini B. L'acció consisteix a facilitar que la dotzena de basquetbolistes de l'equip puguin «viure» des de dins un partit de l'equip sènior femení, que milita al grup 1r de Primera Catalana.

Així, les joves jugadores seran presents a la xerrada tècnica que rebran les basquetbolistes del sènior abans del partit d'avui contra el Sant Gervasi al Complex Vell Congost (16.15 hores). Després, sense destorbar, seran partíceps de l'escalfament previ al matx. A la mitja part, protagonitzaran un partit d'exhibició i al final s'integraran a la rotllana de les sènior per fer amb elles el crit de guerra. A més, les nenes viuran el partit amb tota la seva intensitat, arran la banqueta de les sènior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga