Els enfrontaments entre el Manresa FS i l'Escola Pia de Sabadell sempre solen ser espectaculars i a la vegada intensos, fins al punt que ja s'ha creat una certa rivalitat. També s'espera que sigui disputat l'enfrontament programat per a aquesta tarda al Pujolet (18.15 h), on els dos equips es juguen bona part del seu futur a la classificació de Segona B.

Els sabadellencs, quarts a la classificació, es juguen apropar-se als manresans, segons, amb vuit punts d'avantatge. Cal recordar que els tres primers classificats tindran plaça, la temporada que ve, a la Copa del Rei (Escola Pia té el tercer a la classificació, el Mataró, a cinc punts). En el cas del Manresa FS, en cas d'una victòria, faria un pas molt ferm per aconseguir una de les tres preuades places. L'Escola Pia no guanya lluny de la seva pista des del 17 de novembre, quan es va imposar a l'Indústries Santa Coloma a domicili. Així, els sabadellencs només han guanyat en dos dels seus desplaçaments, a Santa Coloma i a Ripollet, i han perdut a Lleida, Hospitalet, Segorbe, Cerdanyola, Castelldefels i amb La Unión. A casa, en canvi, l'Escola Pia ho ha guanyat tot menys el partit amb el retirat Ciutat de Terrassa.

A la primera volta, el Manresa FS va perdre a Sabadell per un ajustat 3 a 2. En la formació manresana torna a ser dubte el seu jugador més destacat, Carles Corvo, per unes importants molèsties al genoll, en concret al menisc.