El Barça Lassa va fer una exhibició (106-76), abans de disputar la Copa del Rei, a costa del Montakit Fuenlabrada, en un partit en què el líder de la Lliga Endesa en va tenir prou amb una completa primera part per assegurar-se la victòria davant un rival que, poques hores abans del duel, va anunciar la dimissió del seu tècnic, Néstor Ché Garcia.

La superioritat física dels locals, amb un brillant Kevin Seraphin que va aconseguir la seva millor puntuació en un partit de lliga (20 punts i 30 de valoració), va escombrar un rival que segueix sense conèixer la victòria en el feu blaugrana. Més enllà del pivot francès, va destacar el partit coral del conjunt català, i prova d'això és que fins a set jugadors van superar la barrera dels deu punts.