Avui torna la Lliga de Campions amb la fase de vuitens de final que estarà marcada per l'estrena del VAR en la competició continental. El videoarbitratge ja es va reclamar en la fase de grups i la UEFA havia decidit implantar-lo la propera temporada, però finalment ja s'estrenarà en la ronda de vuitens d'aquest mateix any.

L'eliminatòria més atractiva d'avui és la que enfronta el Manchester United amb el París Saint-Germain (21 h).

Un enfrontament marcat per la lesió de l'estrella del PSG, Neymar, al turmell on també es va fer mal la temporada passada. A més a més, el davanter uruguaià Edinson Cavani tampoc estarà disponible pel partit d'anada. Tots dos són dubte per a la tornada a París, que es jugarà d'aquí a 24 dies. L'entrenador del Manchester United, Ole-Gunnar Solskjaer, debutarà a la banqueta de la Champions League després d'encadenar una ratxa d'onze partits sense perdre que encara continua. El tècnic noruec ha donat vida al conjunt de Manchester, que havia superat el pitjor inici de temporada de la història del club amb José Mourinho com a entrenador. Des de l'arribada de Solskjaer, el Manchester United es troba en posicions de Champions a la lliga i alguns jugadors, com Pogba o Rashford, en el seu millor moment. El PSG, per la seva banda, domina absolutament totes les competicions a França i necessita fer, per fi, un pas endavant a la Champions, que és el seu objectiu cada any.

Porto i Roma volen sorprendre

L'altra eliminatòria que es disputarà avui és entre el Porto i la Roma (21:00 hores), dos equips que en principi no són candidats al triomf final. Però no seria la primera vegada que algun dels dos equips arriba lluny a la fase final del campionat. El Porto ha gua-nyat dues vegades la Lliga de Campions, l'any 2004 per últim cop, i la Roma es va plantar a semifinals l'any passat després de remuntar un 4-1 al FC Barcelona.

Demà també es disputaran dos partits dels vuitens de final. El Reial Madrid visitarà Amsterdam per enfrontar-se a l'Ajax, i el Tottenham de Pochettino viatjarà fins a Alemanya pel seu partit contra el Borussia Dortmund de Paco Alcácer. El Barça s'enfronta la setmana que ve a l'Olympique de Lió sense el brasiler Arthur Melo i l'Atlètic de Madrid, a la Juventus de Cristiano Ronaldo.