El Mann-Filter va saber treure el Cadí de la seva zona de confort. Amb una dura defensa, a vegades no sancionada degudament, sense deixar respirar jugadores com Andrea Vilaró, Mehryn Kraker o Merritt Hempe, les saragossanes van acabar vencent, no sense dificultats, un partit que les de la Seu havien intentat controlar els primers minuts però en què no van poder jugar mai còmodes. La teranyina local va angoixar les urgellenques, que, amb un grapat d'imprecisions acumulades durant uns mals minuts del tercer quart, van sucumbir.

Les aragoneses van plantar una defensa ferma des de l'inici. Els interessava dificultar la velocitat del Cadí. Al triple inicial de Kraker hi respondria, especialment, Knight des de sota el cèrcol (6-5). Les de Bernat Canut es van anar entonant. Sobretot, van treure profit de les males connexions de les pivots locals. I les pèrdues de pilota es van traduir en bàsquets que van permetre obrir forat. Un parcial de 0-8 va situar un clar 6-13 en el marcador que va obligar Fabián Téllez a sol·licitar un temps mort.

Faltaven tres minuts per al descans. Unes i altres van moure la banqueta. Brown apareixeria sobre el parquet i va començar a generar-se espais. Però un triple de Vilaró mantindria el Cadí al davant amb suficiència (8-16) en arribar al final del primer quart. Shereesha Richards i Irati Etxarri situarien la distància en deu punts (10-20) abans d'un intercanvi de triples amb Anniina Äijänen com a protagonista urgellenca. A poc a poc, el Mann-Filter va anar menjant terreny a les noies de la Seu, que no aconseguien la manera de desempallegar-se d'una defensa aragonesa molt enganxosa.

Només alguna bona acció de Richards trencaria els esquemes locals. Les saragossanes, però, van saber trobar millors situacions en atac, van treure rendiment a algunes faltes innocents del Cadí i van reduir el marge a només quatre punts al descans (28-32). Un bon bàsquet de Georgina Bahí serviria per iniciar el tercer quart. Però Dornstauder començaria a fer de les seves. Un bàsquet que es va concedir com a triple a Kraker (34-39) va ser l'últim sospir urgellenc. Un parcial inicial de 6-0 a l'equador del període, que acabaria sent de 12-1, va donar sis punts de marge (46-40) al Mann-Filter.

Faltaven més de dos minuts per finalitzar el tercer quart. Però les sensacions no eren bones. Gens. El Cadí perdia pilotes en errors aparentment no forçats i les aragoneses van anar imposant el joc que més elsconvenia, sense deixar sortir alliberades les de la Seu, amb problemes en atac. Dos bàsquets consecutius de Hempe just abans que cometés la quarta falta, ja ben entrat el darrer quart, va tornar a equilibrar el matx (52-50). Però eren les locals les que clarament portaven la batuta. El seu triangle gloriós d'aquesta jornada (Pérez-Brown-Dornstauder) tornaria a disparar-les. Amb 58-50, màxima diferència a favor de les de Téllez, semblava que se sentenciava l'enfrontament.

Quedaven tot just tres minuts. Una última reacció urgellenca, amb una recuperació en defensa de Kraker pel mig, i quatre tirs lliures, malgrat que Hempe no va poder aprofitar el seu addicional, van situar el 58-56. Faltava mig minut. Téllez va dissenyar una jugada per a Britanny Brown. Però a les saragossanes no els van sortir les coses i van esgotar la possessió. Li quedava una jugada al Cadí. Vilaró es va jugar el triple de la victòria però la pilota amb prou feina va fregar la xarxa del cèrcol.