Dos empats i una victòria. Aquest és el balanç dels tres partits corresponents a la Lliga de Campions que el FC Barcelona ha disputat a Lió. L'última vegada que ambdós equips es van enfrontar va ser ara fa una dècada, la temporada 2008-09, també en els vuitens de final. El Barça de Pep Guardiola va empatar a 1 a l'antic estadi de l'Olympique, el Gerland. Els blaugrana van superar l'eliminatòria en golejar al Camp Nou amb contundència (5 a 2). Leo Messi va materialitzar el tercer gol barcelonista. Gerard Piqué va jugar els dos partits, i Sergio Busquets, només el d'anada.

Les altres dues visites van cor-respondre a la primera fase de la màxima competició continental i es van saldar amb un empat a dos i un ajustat triomf (2 a 3).

L'Olympique de Lió retorna als vuitens de final de la Lliga de Campions després de set temporades d'absència. Memphis Depay i el golejador Nabil Fekir han estat clau per als de Bruno Genesio, sense oblidar Moussa Dembélé, que ha fet cinc gols en els últims vuit partits que ha jugat.