Quatre partits seguits sense gunayar (tres empats i una derrota) han deixat l'avantatge del Manresa al davant de la classificació al grup 2 de Primera Catalana en només tres punts respecte del segon classificat, la Muntanyesa de Dani Andreu. La diferència de punts creix en relació al tercer en discordia, el Viladecans (cinc punts) i al quart, l'Igualada (sis punts). L'Andorra del sallentí Gabri, que porta nou jornades sense perdre, és a deu punts dels manresans peò amb un partit pendent amb el Vilanova que ha de jugar, en principi, el dia 20 d'abril.

Demà, el Manresa es desplaça al camp del Sant Ildefons (12 h). Un equip, el de Cornellà, que no passa pel seu millor moment, amb quatre enfrontaments consecutius amb derrota i situat ara mateix en posició de descens. S'ha de dir que en aquestes darreres quatre ensopegades, el Sant Ildefons ha tingut com a rivals per exemple, el Viladecans, l'Andorra o la Muntanyesa, que són formacions que lluiten per estar a la part més alta de la classificació. A la primera volta, encara amb Piti Belmonte a la banqueta, el Manresa va superar el Sant Ildefons per 2 a 0 al Congost.

Andreu Peralta, l'entrenador del Manresa considera que ara, a la segona volta, «les victòries són de vital importància perquè ada setmana queda una jornada menys i tens menys temps per reaccionar. Tenim tres baixes i dos jugadors, Bernat i Cuello, a una targeta de la supensió. Som pocs, però hem de competir amb el que tenim». Del rival, Peralta ha dit que «és un equip al que li agrada proposar i això ens pot anar bé per trobar espais. Una victòria ens donaria ales de cara als dos propers compromisos amb la Muntanyesa i l'Andorra». Per enfrontra-se al Sant Ildefons, el Manresa no podrà compta, demà, amb els lesionats Romano i Biel Rodríguez i el sancionat Manel Sala.

Per la seva part, l'Igualada, en plena ratxa positiva, té aquesta tarda (18 h) la visita del Vista Alegre de Castelldefels. Els de Moha, després de l'escandalosa derrota al Congost per 6 a 2 contra el Manresa, ha saldat amb victòries els seus qatre compromisos, escalant fins la quarta plaça. El Vista Alegre es troba en el grup d'equips que lluita per evitar la zona de descens, de la que ara mateix n'està provisionalment deslliurat.