El Monbus Igualada va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Valls, al qual es va imposar per un resultat final de 75-79.

En el primer quart els jugadors locals van sortir millor que el seu rival i van dominar amb autoritat, agafant nou punts de marge al final del mateix (24-15). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador clar de 50-32.

En l'inici de la segona meitat tot va seguir igual i els vallencs van arribar a vèncer per vint punts, però els visitants van reaccionar i van tancar el tecer quart amb només set punts de desavantatge (60-53). En els deu darrers minuts, l'Igualada va dominar clarament i va aconseguir capgirar el marcador i endur-se el tercer triomf seguit (75-79).

Al final del duel, el tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «el calendari ens oferia un desplaçament enverinat contra un equip amb nou entrenador. En la primera part hem encaixat 50 punts. En la segona 25, i això ens ha donat la victòria».