El Sedis Hidrology-Piros Seguretat va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Sant Quirze, al qual es va imposar per un resultat final de 64-58.

Els jugadors de La Seu d'Urgell van fer un bon inici i van agafar nou punts de marge, però els visitants van clavar tres triples i van acabar el primer quart amb només un punt de desavantatge (17-16). En el segon els locals es van posar nerviosos i van arribar al descans quatre punts per sota en l'electrònic (28-32).

L'arrencada de la segona meitat va ser anivellada, i al final del tercer quart els vallesans encara guanyaven, però només per dos (38-40). En els darrers deu minuts el Sedis va millorar el seu nivell de joc, tant en defensa com en atac, i va aconseguir capgirar el marcador per obtenir una victòria cabdal per tal d'abandonar les darreres places de la classificació del grup 2 de Primera Catalana.