El Peníscola Rehabmedic del manresà Xavi Cols va estar molt a punt de classificar-se per a les semifinals de la Copa d'Espanya, però la tanda de penals no ho va permetre. L'equip castellonenc, que s'havia avançat en el marcador poc abans del final del partit, no va saber mantenir l'avantatge i va ser superat en els llançaments fatídics per un Osasuna que va tenir el punt de sort necessari.

A la primera part hi va haver domini altern i poques oportunitats per a les dues bandes. Tots dos entrenadors van voler que els seus equips es dediquessin més a defensar que a exposar, i per això no hi va haver gols. A la represa, tot i una ocasió d'Isi, i a les intervencions de Molina, cap dels dos equips va marcar fins que un xut d'Hugo el va desviar Martel a la seva porteria. L'Osasuna va recór-rer al porter jugador i, en una bona combinació, Martel va donar el gol fet a Saldise. El partit va anar als penals i l'errada de Gava va ser decisiva.

El Barça Lassa va eliminar per 2-0 el Jaén, l'actual campió de la Copa d'Espanya, amb els gols que van arribar a la segona part i que van fer Ferrao i Sergio Lozano.