El lateral Jordi Alba ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per renovar el seu contracte i seguir al club fins al juny del 2024, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros, segons va informar ahir el mateix Barça. Alba tindrà 35 anys quan finalitzi aquesta relació contractual.

L'anunci serà ratificat durant els propers dies mitjançant la signatura del futbolista i suposa el final d'unes llargues negociacions entre l'entitat i el lateral, l'anterior contracte del qual expirava l'estiu del 2020. El jugador és una de les peces més importants en els plans de l'entrenador, Ernesto Valverde, ja que no té un substitut clar a la plantilla i tampoc no ha demostrat cap mena de confiança en Miranda, el lateral esquerre del Barça B. Enguany, Alba ha disputat 36 partits i un total de 3.027 minuts de joc, i quan no hi ha estat, Valverde ha hagut d'apostar per fer jugar a cama canviada Semedo o Sergi Roberto.

Des que va arribar el 2012 provinent del València, Jordi Alba ha guanyat 14 títols vestit de blaugrana, entre els quals figuren quatre lligues, una Lliga de Campions i quatre Copes del Rei.