L'Igualada va plantar cara al fort FC Barcelona B, però la valentia de les jugadores entrenades per Jordi Torres va fer que el conjunt blaugrana aprofités les seves ocasions al final per endur-se els tres punts. Les blaves van ser conscients del perill ofensiu de les blaugrana i, per aquest motiu, lluny de defensar-se a l'àrea pròpia, van fer una pressió intensa a camp propi que va dificultar molt el joc trenat habitual de les barcelonines. Amb aquest panorama, el Barça va optar per alternar alguna passada en llarg, fet poc habitual, que va posar contra les cordes les locals. En una d'aquestes jugades, el filial blaugrana va aconseguir avançar-se. Lluny d'abaixar els braços, les jugadores de Jordi Torres no van canviar el seu plantejament. Això va fer que una pèrdua en construcció del FC Barcelona es convertís en un mà a mà, però les anoienques no van aconseguir anotar. Amb aquest mínim favorable de les visitants, ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors.

A la segona meitat, les sensacions van ser molt semblants. I quan tot semblava que les igualadines podrien igualar el matx, de nou una passada a l'espai de les visitants va servir per ampliar la diferència en el marcador, 0-2. Finalment, van marcar el tercer gol i el duel va caure del costat blaugrana per un exagerat 0-3.

Derrota dura de les jugadors de l'Igualada, sobretot pel resultat, però conscients que el joc és el correcte i que els resultats arribaran. L'Igualada segueix, amb 21 punts, a la part baixa de la classificació, i la setmana vinent lvisitarà el camp d'un dels equips capdavanters de la lliga, el Seagull.