L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va tranquil·lizar l'afició blaugrana en afirmar que «Leo Messi està bé, no pateix cap lesió, avui ha fet un gran partit i un gran esforç». El tècnic d'origen extremeny no va voler descartar el Reial Madrid de la lluita pel títol de lliga: «Queda molta competició per disputar. El Reial Madrid és capaç de guanyar molts partits seguits i, a més, hi ha implicat l'Atlétic de Madrid». «Fins que les matemàtiques no dictin sentencia, no és pot donar res per fet. Si ho fas, llavors comences a perdre», va concloure.

El tècnic nascut a Viandar de la Vera va afirmar que «avui hem estat millor que dimecres. Al partit de Copa, ja volíem tenir la posessió de la pilota, però no gaudiem de fluidesa, tot i que l'equip va mostrar una bona actitud». En contraposició, per a Valverde, en el partit d'ahir «em donat un pas qualitatiu cap endavant, i quan hem tingut l'esfèrica l'hem mogut amb criteri i es notava que l'oponent patia». En aquest context, el tècnic blaugrana va remarcar que «hem tingut ocasions per fer el 0 a 2, però no les hem concretat i, per tant, els blancs en podien empatar en qualisevol acció aïllada».

Pel que fa a Ivan Rakitic, Ernesto Valverde va lloar al migcampista croat. «És un jugador constant en l'esforç no només durant els 90 minuts d'un partit, ho és des del primer fins a l'últim partit de la temporada. A més, s'associa bé».

Santiago Solari va afirmar que «els meus jugadors no s'han rendit mai, ho han intentat de totes les maneres possibles, amb centrades, amb xuts. No els puc recriminar res».