«70 anys amb la pilota als peus», indicava el cartell anunciador de l'homenatge que el futbol català va retre al ceretà Josep Navarro Codina, exjugador del Manresa i l'Igualada, entre altres clubs, al camp Emili Vicente de la Seu d'Urgell, on va iniciar la seva car-rera futbolística als 17 anys (el 1966). Navarro, fins fa poc, encara jugava algun bolo amb els veterans del Barça (de jove va jugar a l'amateur blaugrana). Amb els 70 anys acabats de fer, l'anomenat Noi d'Arànser ha penjat les botes definitivament perquè «els genolls ja no responen com abans».

En l'homenatge, amb partits de futbol amb l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona i un dinar amb uns 180 comensals, hi van participar la majoria dels clubs en els quals Josep Navarro va jugar, entre ells l'Igualada i el Manresa, on va deixar petjada per la seva facilitat golejadora. És considerat el segon màxim golejador de la història del club manresà amb 90 gols, darrere del puig-reigenc Roca. El manresà Joan Bonvehí, la persona que va participar en el fitxatge de Navarro pel club manresà l'any 1980, va ser l'encarregat de fer-li arribar una placa en la qual queda constància d'aquesta important estadística de la història del Centre d'Esports.

Josep Navarro, actualment resident a Barcelona, va jugar quatre temporades al Manresa, del 1980 al 1983, dues de senceres i les altres dues a mitges, la primera i la darrera. Navarro va arribar al club del Pujolet des de l'Igualada. L'exjugador del Manresa recorda que «vaig arribar amb el Manresa a Primera Regional i vam aconseguir dos ascensos seguits, primer a Preferent i després a Tercera Divisió. El darrer any, de nou a Preferent, jo ja era veterà i, per la feina, havia de viatjar molt, per això vaig marxar abans d'acabar la lliga amb la intenció de deixar el futbol. Al final, però, em va convèncer el Castelldefels i vaig jugar dues temporades més abans de retirar-me. De Manresa tinc, en general, molt bons records. Destacava com a golejador i sobretot amb gols de cap, per això potser he quedat calb...; en aquella època encara es jugava amb extrems que centraven molt bé».

El davanter Josep Navarro va deixar la Seu d'Urgell (va néixer a Arànser) després de dues temporades per fitxar pel FC Barcelona, en concret pel seu amateur i posteriorment pel seu filial, l'anomenat Atlètic Catalunya. Més endavant, com un autèntic rodamon del futbol, va jugar al Calella, Vilafranca, Masnou, Andorra, Manlleu, Granollers, Igualada, Manresa i Castelldefels.