Molt hauria de passar en les últimes quatre jornades de la lliga regular perquè el Cadí no acabi entre els quatre primers classificats. Les de la Seu van donar ahir un cop de força a València. L'equip que entrena Bernat Canut va assaltar la Fonteta en un partit molt seriós que va acabar capgirant amb un parell de triples (de Mehryn Kraker i Yurena Díaz) en el darrer minut del matx. Les urgellenques van aguantar totes les envestides de les taronja, ja fos en forma de triple (Maria Bettencourt en va anotar cinc) o de ball interior de Meiya Tirera. I amb un joc sòlid i coral més que brillant va acabar derrotant el rival que li podia prendre el factor pista per al play-off per al títol.

Excepte els compassos inicials, ple de dubtes i amb anotació baixa, el València sempre va anar al davant. Les locals van arribar a tenir set punts de marge (27-20), però el Cadí sempre tenia armes i arguments per respondre. Ara un triple d'Äijänen, després uns bons minuts d'Irati Etxarri. L'equilibri va ser el protagonisme durant tot el partit. Les de Rubén Burgos mai no trobarien la tecla que els permetés obrir un forat important i les urgellenques no van perdre mai la paciència, encara que jugadores com Andrea Vilaró no tinguessin l'encert d'altres dies. Tot i així les jugadores clau van aparèixer en els moments clau i van acabar sentenciant el partit.