Als bagencs els va costar entrar en el matx, efectuant diverses imprecisions, i el Maresme se sentia més còmode damunt la pista i dominava en el marcador, tot i que l'aventatge era mínim, ja que tan sols aconseguien distanciar-se de 2 punts. Aquesta va ser la diferència al final dels primers deu minuts d'enfrontament (13-11).

En el segon quart, el Bàsquet Manresa va anar millorant progressivament, en l'aspecte defensiu no van deixar anotar el rival fins arribats al quart minut i ofensivament es van enfilar fins als 20 punts en aquest període, fet que els va portar al descans amb una aventatge de 9 punts (22-31).

A la represa, els manresans sabien que havien de mantenir el nivell dels darrers minuts del primer temps si volien emportar-se la victòria, i així va ser. A poc a poc van anar deixant enrere un Maresme que semblava que reaccionava a l'equador del tercer quart (36-30), però un parcial de 0-7 els tornava a deixar enrere, ara ja de forma definitiva. El resultat final del duel va ser de 49 a 62.