En el moment més crític del curs, quan l'equip feia tres mesos que no guanyava, immerescudament, i amb els oponents sumant punts, l'equip dirigit per Ferran Costa va treure l'orgull i el caràcter per golejar en la sortida al camp del Girona, uns dels equips capdavanter de la Divisió d'Honor juvenil. Tot va començar de forma negativa per als escapulats. Al minut 9 d'enfrontament, un penal inexistent de José Alberto va provocar una pena màxima per als blanc-i-vermells. El porter visitant, Pulido, va vestir-se d'heroi i amb una aturada sensacional va aconseguir parar la pena màxima. Aquesta situació va donar una empenta al conjunt bagenc i, gràcies a una gran capacitat organitzativa, una forta ambició i amb un equip amb les idees molt clares, van ser capaços de dominar l'encontre i de disposar d'ocasions clares de gol. No va ser fins abans d'arribar al descans quan, en una acció de joc directe, el visitant Aleix Díaz va recollir una pilota en una segona acció i va fer una centrada sensacional al segon pal, fins on va arribar la torre Hamza per fer el 0-1.

Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, els bagencs van sortir amb les mateixes ganes, amb ofici, i amb una mentalitat forta van aconseguir marcar ràpidament el segon gol, 0-2. En una jugada d'estratègia, Biel, des del segon pal, va augmentar l'avantatge. El Nàstic es mostrava còmode damunt del terreny de joc enfront d'un Girona que va ser neutralitzat i que no tenia recursos per invertir la dinàmica de l'enfrontament. Plade, al minut 59, va aprofitar una pilota penjada al segon pal per marcar el 0-3 i encarrilar una victòria que no s'aconseguia des del desembre davant del Gimnàstic de Tarragona (2-0). Els homes entrenats per Ferran Costa van gaudir d'una doble oportunitat per marcar el quart gol, però el travesser va imposar-se davant d'Aleix Díaz. Amb la victòria, els bagencs es queden fora del descens per un punt.