La UEFA posarà aquest dijous a la venda, exclusivament a través de la seva pàgina web UEFA.com, les entrades per a la final de la Champions League, que es disputarà dissabte 1 de juny a l'Estadio Metropolitano de Madrid.

El procés de venda estarà obert des del 14 de març a les 14:00 HEC i fins a les 14:00 HEC del 21 de març. "Com de costum, als aficionats i al públic en general se'ls assignen la majoria d'entrades per a la final", ha indicat la UEFA en una nota de premsa.

"Un total de 38.000 entrades de les 63.500 disponibles (capacitat de l'estadi per a la final) estan disponibles per als aficionats i el públic en general. Els dos equips que arribin a la final rebran 17.000 entrades cada un, mentre que 4.000 entrades estaran destinades als aficionats de tot el món via UEFA.com ", ha prosseguit la nota.

La resta d'entrades són per al comitè organitzador local, la UEFA i federacions nacionals, els socis comercials i operadors, i per servir al programa d'hospitalitat corporativa. A més, les entrades no es vendran per ordre de petició, sinó que "es durà a terme un sorteig de les entrades sol·licitades una vegada tancat el termini de sol·licitud".

Els preus per al públic general són: 70 euros en Categoria 4, 160 euros en Categoria 3, 450 euros en Categoria 2 i 600 euros en Categoria 1. I també 200 paquets infantils (400 entrades), a raó de: 140 euros (dos entrades de Categoria 2 - 1 d'adult i una per a un menor de 14 anys - venudes a preu de Categoria 4).

Les entrades accessibles per als espectadors discapacitats estaran disponibles a 70 euros (entrades a preu de Categoria 4 amb un acompanyant gratuït). Les despeses d'enviament estan incloses en els preus de les entrades, els sol·licitants podran demanar fins a dos per persona.