15 de març de 2019
15.03.2019
BALL ESPORTIU

Tres parelles del Swing Manresa guanyen el sisè trofeu Ciutat d'Amposta

14.03.2019 | 23:40
Joan Soler i Eva Arpí

El sisè trofeu Ciutat d'Amposta va ser molt positiu per als interessos del Swing Manresa. Tres parelles de ballarins del club van aconseguir la victòria en el torneig. La parella de Talamanca formada per Joan Soler i Eva Arpí va assolir la primera posició en la modalitat estàndard dins la categoria sènior 4, en la qual va obtenir la màxima puntuació en els cinc balls.

La parella més jove, formada per Arnau Serra i Lia Vicens, de set anys tots dos, va proclamar-se guanyadora del trofeu Ciutat d'Amposta dins la seva categoria Juvenil F, en les dues modalitats: l'estàndard i els llatins. També va guanyar a primera territorial la parella integrada per Antoni Jurado i Lluïsa Giménez. No van ser els únics resultats positius per als ballarins del Swing, ja que Aleix Vicens i Núria Mora van quedar segons a primera territorial i Julian López i Montse Vázquez van ser tercers classificats a estàndard dins la categoria sènior 3 B.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

L'equip i la marea vermellenca, de la mà

El RCD Mallorca, com molts clubs espanyols, té una gran història a l’esquena. L'ascens a LaLiga Santander el 1997 va obrir una etapa d'esplendor i creixement esportiu