El Joanenc no va aconseguir puntuar en la seva visita al camp del Masnou, tot i fer mèrits suficients per emportar-se la victòria cap a casa. Els groguets van dominar durant els primers 45 minuts i van gaudir de múltipes ocasions per marxar al descans amb un resultat molt favorable. A falta de vuit minuts per arribar a la mitja part, els visitants van ser capaços d'inaugurar el marcador mitjançant Prieto. El davanter bagenc va aprofitar una magistral centrada per la banda esquerra per marcar el primer gol. El Joanenc va tenir l'opció d'ampliar les diferències amb el segon gol, però l'àrbitre no va assenyalar un clar penal a favor de l'equip entrenat per Marc Viladrich. El Masnou va reaccionar molt bé al gol encaixat i just abans d'arribar al descans, en les últimes jugades, van igualar el marcador amb una transició ràpida.

A la represa i amb els groguets tocats pel gol psicològic encaixat, els locals van portar el ritme del partit i van ser superiors. En el temps de descompte, un polèmic penal a favor del Masnou va provocar el primer avantatge del partit per als locals. En la següent acció, i ja en l'últim minut del partit, els locals van aprofitar una errada dels groguets per fer el definitiu 3-1 i sumar els tres punts.