El Monbus Igualada va aconseguir una nova victòria a Les Comes, aquesta vegada en la visita d'un dels equips poderosos del grup C-A de la Lliga EBA, el Quart gironí, al qual es va imposar per 76-69. Amb aquest resultat, els anoiencs superen el seu rival d'ahir i se situen segons a la taula classificatòria.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions i els locals van obtenir dos punts de marge (18-16). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de marge per als anoiencs (37-32).

En la segona meitat, l'Igualada seguia mantenint-se per davant, però no aconseguia obrir el forat definitiu (53-47 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts, els gironins van intentar remuntar, però no ho van aconseguir i el triomf es va quedar a Les Comes. Al final del partit, el tècnic igualadí, Jordi Martí, va declarar que «havíem aprés la lliçó. Avui hem defensat al nivell que requereix un gran equip com el Quart. Estem contents d'haver-los guanyat».