El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Club Natació Tàrrega, l'únic equip que ha aconseguit vèncer els bagencs en el grup 2 de Primera Catalana. Dissabte, els navassencs es van imposar per un resultat final de 56-50 en un matx que va ser molt igualat i en el qual les defenses es van imposar clarament als atacs en un pavelló bagenc que estava ple de gom a gom.

En el primer quart hi va haver diverses alternatives en el marcador, i va ser l'equip visitant qui, aprofitant els múltiples errors ofensius locals, va obtenir una renda de cinc punts (14-19). En el segon període el conjunt dirigit per Isidre Suau va ser lleugerament superior i va aconseguir capgirar l'electrònic per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de marge (29-27).

En la segona meitat els navassencs van poder ampliar el marge, però no aconseguien trencar el matx. El tercer quart es va tancar amb un marcador de 44-39 i, per tant, tot es va haver de decidir en els deu darrers minuts de joc. En aquests, els bagencs van anar sempre davant i, no sense patiment, van obtenir un triomf que els permet ampliar encara més l'avantatge al capdavant de la classificació (acumula quatre victòries més que el segon, el mateix Tàrrega). En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista del Club Natació Terrassa, el 24 de març a un quart de vuit del vespre.