El Gimnàstic de Manresa infantil va deixar escapar un punt de la ciutat esportiva Joan Gamper, davant del poderós FC Barcelona, en un final de bojos. Els jugadors bagencs van aguantar sense problemes un conjunt blaugrana amb el domini de la pilota però sense estar encertat de cara a porteria. Els jugadors escapulats, tancats al seu camp i sortint al contraatac, van aturar els locals fins al minut 67. Els blaugrana van avançar-se a tretze minuts del final. Tot i el gol, els visitants van reaccionar molt bé i ja en el darrer minut del temps reglamentari Mikael va poder empatar. Tot seguit i ja en el temps de descompte, i quan el Nàstic esperava endur-se un punt de Can Barça, els blaugrana van marcar el definitiu 2-1.