Es va disputar a la localitat tar-ragonina de Cambrils la segona cursa de la Scott Marathon Cup, prova que també puntuava per als campionats de les UCI Marathon Series i l'Open d'Espanya. A la graella de sortida hi havia figures internacionals com el doble campió del món Tiago Ferreira, i campions estatals com Pedro Romero, Peter Pruus, Soren Nissen i Hans Becking. Els participants havien de superar un recorregut de 63 km i 1.200 m de desnivell, des de primera línia de mar fins als peus de la Mussara.

Després d'una disputada i ràpida cursa, el portuguès Tiago Fer-reira va aconseguir entrar en l'últim revolt en primera posició. El seu company d'equip Hans Becking va aconseguir el segon lloc i Peter Pruus va ser tercer.

A 4' 48'' van entrar els dos cor-redors del TBellès, Ramon Sagués i Guillem Muñoz, en el novè i desè lloc respectivament. Martí Romera va ser 64è de la general i desè sub-23, i Roger Franco 278è i 34è sub-23. Els ciclistes de la PC Navarcles Melchor Faja i Óscar Santos van ocupar els llocs 70 i 121, i van ser 5è i 12è en la categoria màster 40. En màster 50, Xavier Martí va ser quart.

Després de dues curses, a Mediona i a Cambrils, la classificació provisional del campionat és liderada en la categoria elit per Ever A. Gómez amb 279 punts, seguit de Guillem Muñoz amb 216 punts. A la categoria sub-23, Romera és 20è i Franco 43è. A la màster 40, Faja és segon i Santos sisè, i a la Màster 50, Martí és quart.