Amb rècord de participació, un total de 67 pilots inscrits, avui s'ha celebrat la 21a edició de la clàssica Pujada Callús-Sant Mateu Memorial Laia Altimira, una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de muntanya en les diferents categories. A la pujada bagenca, amb un tram d'asfalt de 4,8 km, Francesc Munné Vila, amb un Demon Car, ha aconseguit una vegada més un nou millor temps amb 2' 38'' 679.

L'esdeveniment ha començat a les 9 del matí i ha finalitzar a 2/4 de 4 de la tarda. La bona organització del Moto Club Manresa i la bona climatologia han contribuir a que els espectadors i curiosos que s'han apropat a l'esdeveniment s'ho hagin passat d'allò més bé.

A la classificació escratx (el millor dels temps de les dues pujades), la segona posició, darrera de Francesc Munné (líder de la general del català de muntanya després de tres proves doncs també va guanyar la primera al Maresme, la Pujada al Coll del Pollastre) ha estat per a l'andorrà Ramon Plaus (Silver Car), vencedor a la Pujada a Alcover, amb un crono de 2'40'' 245. La tercera plaça l'ha ocupat el també andorrà Raúl Ferré (Speed Car GT 1000) amb 2' 40'' 467, la quarta, Sergi Pañella (Bango BR53) amb 2' 40'' 577, i la cinquena, Antoni Arrufat (Silver Car) amb 2' 43' 331. En total, els participants han fet cinc pujades, tres d'entrenament i les dues oficials.