Sensacions positives, derrota excessiva. Aquesta frase podria resumir el partit que ahir els arlequinats van jugar i perdre a Riazor.

El segon equip amb més potencial econòmic de la competició havia de derrotar els anoiencs per impedir que el Barça segellés, ahir mateix, un nou títol de lliga, quan encara falten cinc jornades per al final de l'OK Lliga. Els igualadins, en cas de vèncer, podien optar a arrabassar la quarta posició al Club Esportiu Noia Freixenet.

La primera part es va caracteritzar per la intensitat i gosadia ofensiva exhibides per ambdues formacions, i els jugadors de Fer-ran López van competir de tu a tu amb el seu difícil oponent.

Sergio Miras va avançar els gallecs quan tot just s'havien consumit 49 segons, però Ton Baliu i Sergi Pla van liderar la rèplica visitant i el porter català del Liceo, Xavi Malián, va haver de lluir-se en dues ocasions per evitar el gol de l'empat del vigatà (minuts 3 i 4). Uri Vives va reequilibrar el marcador (minut 10). Martín Payero va atorgar un nou avantatge al seu equip un minut després i Marc Coy va fer el 3 a 1 (minut 20) amb què es va arribar al descans.

Als 75 segons de la represa, Jordi Méndez va reduir el desavantatge a la mínima expressió. La ràpida rèplica del surienc Josep Lamas no va destarotar els visitants, que van maldar per puntuar fins que dos gols en menys d'un minut de Marc Coy i Carlo di Benedetto (minut 38) van sentenciar el matx.