L'Iberostar Tenerife va posar fi a una ratxa de set derrotes consecutives en vèncer l'UCAM Múrcia per un resultat final de 83-76.

En el primer quart els visitants, liderats per Soko, es van mostrar molt combatius i van agafar dos punts de renda (19-21). En el segon període, els murcians encara van anar a més i van obtenir una diferència de deu punts (22-32), gràcies a un parcial de 3-11. Al descans, l'UCAM guanyava per sis punts (30-36).

En la segona meitat, el parcial de 12-0 dels locals va fer oblidar l'expulsió del seu tècnic, Txus Vidorreta, al descans per doble tècnica. Amb Marco Justo al comandament, els illencs van semblar un equip diferent i van tancar el tercer quart amb el matx gairebé encarrilat (61-47). En els deu dar-rers minuts, els visitants van posar pressió amb quatre triples consecutius, però l'Iberostar no va deixar escapar el triomf.