La Salle Manresa S. Gol va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita de l'Sferic de Terrassa, al qual es va imposar per vuit punts de diferència (71-63). Amb aquest resultat els egarencs van consumar el descens a Segona Catalana.

En el primer quart els jugadors dirigits per Sergi Muñoz van estar molt nerviosos i van cometre diverses imprecisions. Tot i això, van poder tancar el primer quart amb cinc punts d'avantatge (17-12). En el segon període hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i aquest fet va afavorir els bagencs, que van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge en el marcador (32-24).

En la segona meitat els dos equips també van estar molt anivellats, i els manresans van tancar el tercer quart amb una mica més de renda, concretament de deu punts (53-43). En els darrers deu minuts els lasal·lians van sortir molt concentrats i van saber suportar la pressió d'un rival que s'ho jugava tot per obtenir una victòria important en la seva lluita per obtenir la permanència a Primera Catalana. En la propera jornada, la penúltima de la competició, La Salle Manresa S. Gol visitarà la complicada pista del Vilatorrada, en un derbi bagenc que es posarà en marxa el proper dissabte 4 de maig a partir de les vuit del vespre.