El Monbus Igualada va lluitar fins als darrers instants davant el Pardinyes, però no va poder assolir la victòria en la semifinal de la final a quatre del grup C de la Lliga EBA, que s'està disputant al pavelló Barris Nord de Lleida (87-84). Avui, a les 18 h, els anoiencs jugaran pel tercer lloc i la classificació per a la fase final d'ascens contra el Sant Adrià, que va caure amb el Tarragona en el partit anterior (88-79). Dues hores més tard, a les 20 h, es disputarà la final entre lleidatans i tarragonins.

Els jugadors dirigits per Jordi Martí van iniciar el matx amb molta força, un fet que els va permetre clavar un parcial inicial de 0-10 als primers dos minuts de joc, que va obligar el tècnic dels locals, Gerard Encuentra, a demanar temps mort. Després de l'aturada, els amfitrions van reaccionar i van finalitzar el quart inicial amb només tres punts de desavantatge en el marcador (23-26). El segon quart va ser molt anivellat, i els igualadins van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament per davant en l'electrònic gràcies a una meritòria cistella de dos d'Eduard Tejero.

Davis, decisiu per als locals

En la segona meitat, cap dels dos conjunts va poder obrir un forat definitiu, i l'accés a la final es va haver de decidir en les darreres posessions. Amb empat a 84 va aparèixer un dels jugadors més decisius del Pardinyes, Wendell Davis, per penetrar cap a cistella i anotar un dos més un que va ser definitiu, ja que en el darrer atac l'Igualada no va aconseguir anotar i els aficionats locals van poder celebrar el passi del seu equip a la final de la competició.