El Joanenc es manté en les primeres posicions després de golejar a domicili davant d'un Can Parellada necessitat de punts. Els groguets van imposar el seu domini des del principi i després d'una bona actitud van aconseguir arribar al descans amb els tres punts encarrilats, 0-3. A la represa l'equip de casa va reaccionar amb deu minuts molt efectius i van col·locar-se a tan sols un gol de diferència, 2-3. Els jugadors bagencs van tornar ampliar les distàncies amb un gol ràpid i els locals van abaixar els braços davant d'un Joanenc que va ser molt superior. De mica en mica els visitants van anar ampliant les distàncies en el marcador per acabar golejant. La setmana vinent els bagencs rebran la Gramenet.