El Liverpool ha golejat 4-0 al Barça,i ha remuntat així el 3-0 de l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions i per classificar-se per a la seva novena final de la màxima competició continental.

Els homes de Jürgen Klopp han superat amb claredat un conjunt blaugrana que, atropellats durant els 90 minuts, han perdut l'opció de guanyar el seu sisè títol el proper 1 de juny a l'estadi Wanda Metropolitno de l'Atlètic de Madrid.

El gol a la primera part del belga Divock Origi, el doblet de l'holandès Georginio Wijnaldum en la segona i el gol final, al minut 79, una altra vegada d'Origi en un córner surrealista, han classificat el Liverpool.

El primer a marcar ha estat Origi, que ha marcat al minut 7 després de recollir un rebuig del porter Marc-André ter Stegen a un xut del suís Xherdan Shaqiri. En el segon acte, Wijnaldum ha aparegut als nou minuts de la represa per aprofitar una assistència d'Alexander-Arnold. Dos minuts després, ha repetit amb un gran cop de cap després d'una passada de Shaqiri.

Origi, que ha iniciat la remuntada, l'ha tancat després d'un error garrafal de la defensa del Barça, ??que s'ha despistat en un córner tret per Alexander-Arnold que ha marcat el davanter belga a plaer.